Gigi Becali, măsuri anti-COVID! Ionuț Luțu e pus să asigure cale liberă la ieșirea din Palat | [email protected]

Gigi Becali a anunțat că aproape toată familia și cunoscuții săi au contactat COVID-19, dar el nu a avut nicio problemă medicală. A limitat contactul cu persoanele străine, mai ales că în fața „Palatului” său sunt zeci de persoane care-l așteaptă pentru a-i cere un ajutor financiar. Acum, Ionuț Luțu – „mâna dreaptă” a finanțatorului FCSB – e cel care se asigură că mulțimea nu ajunge în apropierea omului de afaceri, așa cum se observă și din filmarea Cancan. Nevoiașii l-au așteptat două ore pe Becali în fața „Palatului”, dar patronul echipei roș-albastre a decis să treacă fără a mai discuta cu ei și a le acorda diferite sume de bani.

Gigi Becali și-a vindecat întreaga familie de coronavirus: „A avut toată comuna! Le-am dat medicamente și gata” „De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (n.red. – coronavirus). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție. „Mama mea nu are nimic, e vindecată de două luni…Aproape toată comuna a avut! A fost lumea bolnavă, dar am dat medicamente, că am avut ce să dau”, a mai spus finanțatorul FCSB.

Gigi Becali se implică din nou în salvarea bolnavilor de COVID-19. „Eu cumpăr medicamentele și le pun în farmaciile din România fără adaos!” „Vreau să aduc niște medicamente pentru că oamenii nu știu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne ferește!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Știi? Ce? Să ne spună ministrul Sănătății: dacă ai simptome te duci și iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament două, trei săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei știu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.