Ginerele lui Gigi Becali, responsabilizat de patronul lui FCSB! Cum a fost surprins Mihai Mincu | GALERIE FOTO

Mihai Mincu, soțul Theodorei Becali, s-a integrat perfect în familia latifundiarului din Pipera și a câștigat pe deplin încrederea socrului. Drept dovadă, Gigi Becali și-a delegat „atribuțiile”. Mihai Mincu este cel care, mai nou, îi ține locul pe șantiere. Recent, jurnaliștii de la CANCAN.ro l-au întâlnit pe Mihai Mincu în timp ce efectua o vizită pe unul dintre șantierele deschise recent de Gigi Becali. Din câte se pare, soțul Theodorei Becali este responsabilizat astfel de Gigi Becali, fiind lăsat să se ocupe de supravegherea lucrărilor demarate de patronul lui FCSB.

Ginerele lui Gigi Becali a împrumutat o parte din gesturile patronului lui FCSB. Ce a făcut pe șantier „Prințișorul din Dobroești”, așa cum era cunoscut până nu de mult a împrumutat și o parte din gesturile socrului milionar. El și-a făcut apariția la bordul unui Bentley și s-a dus țintă către zona în care muncitorii trudeau de zor, ținându-și mâinile pe șolduri. Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie foarte potentă financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice. Mihai Mincu a reușit să-și impresioneze socrul, acesta fiind foarte încântat de alegerea făcută de fata sa cea mare. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali. The post Ginerele lui Gigi Becali, responsabilizat de patronul lui FCSB! Cum a fost surprins Mihai Mincu | GALERIE FOTO appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.