Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, nu poate uita duelul cu Simona Halep. „Acela a fost momentul când nivelul meu de încredere a început să crească!”

Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros 2020, nu poate uita duelul cu Simona Halep din optimile de finală ale turneului de la Paris. Jucătoarea din Polonia a învins-o clar pe Simona Halep, locul 2 WTA, în optimile de finală ale Roland Garros, iar sportiva de pe locul 17 WTA susține că acela a fost momentul în care nivelul ei de încredere a început să crească. Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, nu poate uita duelul cu Simona Halep „Am jucat perfect, perfect (n.r – contra lui Halep)! Calitatea jocului meu mi-a depășit așteptările. Acela a fost momentul când nivelul meu de încredere a început să crească de la zi la zi. Mereu aveam în minte că pot juca la cel mai înalt nivel și pot câștiga contra oricui, dar când mi-am dat seama, am încercat ca așteptările să nu mă copleșească. M-am concentrat asupra muncii, a tehnicii și a tacticii, nu asupra rezultatului, care este doar un rezultat. Gândul că poți câștiga un Grand Slam chiar poate fi apăsător”, a declarat Swiatek, potrivit sport.pl. Naomi Osaka, exemplu pentru Iga Swiatek „Dacă voi avea probleme să mă descurc în privința popularității mele, o voi suna pe Naomi Osaka, ea a câștigat de trei ori un titlu de Grand Slam, știe cum să mă ajute să mă descurc. A vorbit cu ea pe o rețea socială imediat după finala de la Paris”, a mai precizat Iga Swiatek. „De fapt, pentru mine a fost un șoc timp de trei zile după ce am cucerit titlul, nici nu știu cum să explic starea emoțională care mă cuprinsese”, a conchis poloneza în vârstă de 19 ani. The post Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, nu poate uita duelul cu Simona Halep. „Acela a fost momentul când nivelul meu de încredere a început să crească!” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.