Critic National
critic national stiri 24/7

Ion Crăciunescu, răspuns la oferta lui Dinamo. „În fața mea n-au cuvânt!” Atac la adresa spaniolilor din „Ștefan cel Mare”

Ion Crăciunescu este dorit de noii investitori spanioli la Dinamo, iar fostul mare arbitru a răspuns la oferta venită de la aceștia. Ion Crăciunescu a fost contactat de spaniolii de la Dinamo pentru a face parte din nou proiect al clubului din „Ștefan cel Mare”, dar a faptul că investitorii au amânat întâlnirea directă l-au făcut pe fostul arbitru să răbufnească. Ion Crăciunescu, răspuns la oferta lui Dinamo Fostul mare arbitru din România le-a transmis public un mesaj spaniolilor care au preluat Dinamo de la Ionuț Negoiță. „Săptămâna această mi-au spus că 100% ne vedem, m-au amânat pentru săptămâna viitoare. Vreau să le transmit că expiră timpul, eu dacă promit ceva mă țin de cuvânt. Așa am fost toată viața mea. Dacă dânșii au promis și nu s-au ținut de cuvânt, înseamnă că în fața mea n-au cuvânt. Dacă n-au cuvânt, eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor. Da?”, a spus Ion Crăciunescu, conform Digisport.ro. Conducerea lui Dinamo, schimbată complet Conducerea lui Dinamo s-a schimbat total după venirea investitorilor spanioli la conducere. Pablo Cortacero este reprezentantul Benel International S.A., firma care deține clubul din Ștefan cel Mare, Dorin Șerdean a fost numit președinte C.A. Dinamo, Melero Martin este director executiv, Alex Couto Lago director general, iar Ioan Mărgiean manager general. Rufo Collado a fost numit director sportiv, iar Marcos Rubino șeful academiei, dar din conducerea lui Dinamo București mai fac parte și doi români: Cornel Țălnar (director tehnic Dinamo II și șeful CCJ) și Gheorghe Mulțescu (ocupă o funcție în departamentul de scouting). Dinamo București ocupă locul 14 în clasamentul din Liga 1 după 6 etape jucate în sezonul 2020 – 2021, iar echipa antrenată de Cosmin Contra a bifat o victorie, două remize și trei înfrângeri. Gruparea din Ștefan cel Mare are cinci puncte adunate (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi