Mirel Rădoi, răspuns ferm pentru Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului i-a recomandat să antreneze fazele fixe. „Sunt multe lucruri pe care le putem adăuga”

Mirel Rădoi a intrat în febra meciului cu Islanda. Din cele trei partide din această lună, duelul din barajul cu Islanda este cel mai important pentru că poate aduce naționala României la 90 de minute de Campionatul European. Dan Petrescu i-a recomandat selecționerului să pregătească foarte atent fazele fixe. Rădoi a recunoscut că are acest plan, dar din păcate timpul nu este aliatul lui. Naționala României are un program infernal. Pe 8 octombrie înfruntă Islanda în deplasare în barajul pentru Campionatul European, iar pe 11 și 14 octombrie luptă cu Norvegia și Austria în Liga Națiunilor. Mirel Rădoi a vorbit într-o conferință de presă despre duelul cu Islanda. I-a răspuns și lui Dan Petrescu, după ce antrenorul CFR-ului i-a recomandat să acorde o mare importanță fazelor fixe. „Trebuie să fim foarte atenți cu ce vom lucra în funcție de timpul pe care îl avem la dispoziție. De ce? Nu avem decât un singur antrenament împreună cu toți jucătorii ca să putem să pregătim toate detaliile pe care le avem asupra acestei partide. Este clar că nu vom trece peste momentele statice, peste fazele fixe ofensive și defensive așa… în două minute. Vom acorda o atenție, dar asta nu înseamnă că vom avea nu știu câte zile la dispoziție”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă difuzată pe site-ul FRF. Selecționerul este convins că jucătorii știu la ce să se aștepte când au un meci cu formație nordică. „Nici dacă informațiile privind fazele fixe nu ar veni din partea staff-ului tehnic este clar că jucătorii vor ști la ce să se aștepte. Nu înseamnă că nu ne vom face datoria, noi cei din staff, să nu le arătăm jucătorilor și să nu lucrăm. Este clar că atunci când joci împotriva unei echipe nordice jocul de centrări va fi foarte ridicat, fazele fixe vor fi periculoase. De-a lungul istoriei nu avem multe momente pozitive, dar, cu siguranță, vom antrena (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.