Peluza Sud 97 nu își lasă jucătorii singuri la meciul cu Rapid București. Ultrașii lui FCU vor face deplasarea la Severin.

Lupta pentru promovarea în Liga 1 este foarte interesantă, iar FC Universitatea Craiova are un parcurs foarte bun în campionat. După primele șase etape leii din Bănie sunt pe primul loc în clasamentul Ligii 2, iar sâmbătă seară, de la la ora 20:45, la Severin, FC Universitatea va disputa jocul derby al rundei a 7-a cu Rapid București. Peluza Sud 97 nu își lasă jucătorii singuri la meciul cu Rapid București. „Vom merge la Severin. Masca de protecție este obligatorie!” În acest moment, pe teritoriul României accesul spectatorilor pe stadioane este interzis, deși în unele țări fanii sunt lăsați să intre în arene, pentru început doar cu un număr limitat. Însă, deși sut conștienți că nu vor putea să intre pe stadion la meciul cu Rapid, ultrașii lui FCU au decis să facă deplasarea la Severin din dragoste pentru echipa lor de suflet, și să îi încurajeze pe băieții lui Niciolo Napoli pe toată durta jocului. În etapa trecută fanii alb-albaștrilor au bătut 800 de kilometi și până la Recea, acolo unde și-au încurajat frenetic  favoriții la meciul cu formația din Maramureș.

Peluza Sud 97 își încuejează favoriiți pe stadionul Ion Oblemenco Peluza Sud 97 a emis pe pagina sa de facebook următorul comunicat. Universitatea Craiova-Rapid

„Toată suflarea oltenească a fost crescută în spiritul „anti capitală”. Nu este admis să fii oltean și să susții o echipă din capitală. Îți pierzi astfel imediat această calitate. Sâmbătă, de la ora 20:45, Știința întâlnește Rapidul la Severin, retrăind un derby de care nu am mai avut parte de aproape un deceniu. Toate ipotezele sunt prielnice ca toată lumea să fie prezentă weekendul ăsta la Severin.

Întrunirea suporterilor are loc la ora 17:00, în părculețul din Rovine, urmând să ne deplasăm împreună catre stadionul din Severin unde ne vom încuraja băieții. Dată fiind situația epidemiologică în care se află țara noastră, facem (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.