Viața la izolatorul COVID la unul din spitalele suprasaturate din București. „Eram 7 inși într-o cameră care, teoretic, era de 5”

Spitalele COVID din București au rămas, de câteva zile, fără locuri libere pentru pacienți, o situație tot mai îngrijorătoare, în condițiile în care numărul de infectări cu noul coronavirus crește de la o zi la alta: astăzi s-a înregistrat un nou record negativ de cazuri noi de infecții cu SARS-CoV-2: 2.343 de cazuri la nivel național, din care 517 doar în București. Deși zilnic au loc externări, paturile sunt ocupate aproape imediat de noi pacienți. Odată internați, aceștia se înarmează cu răbdare și speranță, în așteptarea transferului către un spital dedicat COVID sau al momentului în care pot fi externați, pe propriile picioare. Digi24.ro a discutat cu un pacient care, sub protecția anonimatului, a fost de acord să relateze propria experiență avută la un spital din București.

cititi articolul complet în Digi24


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.