5 motive pentru care să alegi lapte praf Topfer pentru bebeluşul tău

Hrănirea bebeluşului în primele luni de viaţă este un subiect extrem de delicat pentru părinţi, îndeosebi pentru tinerele mame care se află în imposibilitatea de a alăpta sau de a alăpta exclusiv. În primul an de viaţă, bebeluşul se hrăneşte mai mult cu lapte, iar diversificarea este menită să îi facă bebeluşului cunoştinţă cu alimentaţia solidă şi să aducă un aport de substanţe nutritive necesare dezvoltării corespunzătoare.

Una din cele mai căutate formule de lapte este formula de lapte praf Topfer,aceasta fiind o alegere inspirată a mămicilor care doresc o creştere corectă şi sănătoasă a copilului lor. Popularitatea laptelui praf este pe măsura aprecierilor de care se bucură. Ce motive ar avea părinţii să îşi hrănească bebeluşul cu lapte praf Topfer şi nu cu orice altă marcă de lapte?

Laptele praf Topfer contribuie la dezvoltarea bebeluşilor din primele luni de viaţă

Laptele praf Topfer are la bază o formulă care se adaptează perfect sistemului imunitar slab al bebeluşului, devenind astfel foarte rapid şi bine tolerat. Un organism puternic şi sănătos al copilului este o condiţie esenţială încă din primele luni de viaţă, iar imposibilitatea hrănirii cu lapte matern determina mamele să ofere celor mici o formulă de lapte uşor de tolerat, care conţine toţi nutrienţii necesari.

Printre aceşti nutrienţi se numără:

  • Acizii graşi polinesaturați care au rolul de ajuta dezvoltarea creierului bebeluşilor;
  • Probiotice şi prebiotice care au rolul de a susţine un sistem digestiv sănătos al copilului mic şi de a proteja flora intestinală;
  • Carbohidraţi uşor de digerat în concentraţii similare laptelui matern;
  • Calciu şi vitamina D, necesare dezvoltării oaselor bebeluşului;
  • Fier şi alţi nutrienţi necesari dezvoltării imunităţii;
  • Vitamine şi minerale necesare bebeluşilor, corespunzătoare vârstei.

Istoria companiei Topfer producătoare de lapte praf

Un al doilea motiv pentru care părinţii sunt sfătuiţi să aleagă laptele praf Topfer este legat de istoria companiei, de peste 1 secol, una din cele mai cunoscute şi apreciate branduri din Germania şi din întreaga lume, producătoare de hrană pentru bebeluşi la cele mai înalte standarde de igienă.

Lapte praf Topfer creat cu atenţie pentru sănătatea bebeluşilor, ce poate fi oferit oriunde şi oricând

Laptele praf Topfer este realizat cu atenţie de către specialişti în fabrici dotate la cel mai înalt nivel. Procedeul de producţie al laptelui praf este realizat sub atentă supraveghere a medicilor pediatri şi specialiştilor din întreaga lume pentru a putea fi oferit copiilor în orice circumstanţe. Comparativ cu alăptatul în public, hrănirea bebeluşilor cu lapte praf este o soluţie confortabilă.

Gama variată de formula de lapte adaptată fiecărei vârsta în parte

Un al patrulea motiv pentru care părinţii preferă formula de lapte praf Topfer este pentru că aceasta este disponibilă într-o gamă variată, putând fi achiziţionat în funcţie de categoria de vârsta a copilului.

Lapte praf organic

Nu în ultimul rând, laptele praf Topfer este o formulă de lapte praf organic, realizat prin prelucrarea laptelui de vacă şi cu o formulă asemănătoare laptelui matern.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.