Clotilde Armand: ”De Ziua Naţională a Lecturii îl invit pe Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naționale cartea lui de negăsit”

În loc de un mesaj de Ziua Națională a Lecturii, Clotilde Armand a lansat un nou atac la adresa lui Sorin Grindeanu.

”De Ziua Naţională a Lecturii îl invit din nou pe domnul ministru Sorin Grindeanu să doneze Bibliotecii Naționale a României cartea lui de negăsit. În numele matematicii și al științei [link în comentarii]”, a scris edilul Sectorului 1 pe Facebook.

Citește și: Sorin Grindeanu, replică pentru Armand: „Attention! Aici e cartea. Aș fi spus că e o ciorbă reîncălzită, dar e o șobolăneală”

Vicepremierul Sorin Grindeanu a venit cu o nouă replică pentru primarul sectorului 1, Clotilde Armand, care a pus sub semnul întrebării existența unei cărți de matematică pe care actualul ministru al Transporturilor și-a trecut-o în CV și care îl are drept coautor pe tatăl său.

Mai mult, Grindeanu a venit cu cartea respectivă la o conferinţă de presă și a lansat un nou atac la adresa edilului.

„Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie”, a spus Grindeanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.