Irina Loghin împlineşte 83 de ani. Secretul care o menţine tânără şi ce spune cântăreaţa despre revenirea pe scenă

Interpreta petrece alături de familie şi singura sa dorinţă spune că este aceea de a rămâne sănătoasă, potrivit impact.ro.

„Va fi o zi normală. Absolut normal! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare. 

Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap. Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a spus celebra interpretă. 

Irina Loghin este cunoscută ca fiind adepta unui stil de viață sănătos. Îndrăgita interpretă de muzică populară face mișcare des și spune că a renunțat la carnea de porc, preferând peştele.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus-o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, a spus Irina Loghin.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cât despre o revenire pe scenă, la cei 83 de ani, Irina Loghin a declarat că așteaptă că toată această situație legată de pandemia de COVID-19 să se mai calmeze, apoi va vedea dacă va mai urca pe scenă sau nu. 

„Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a precizat Irina Loghin.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.