Braşov Heroes uneşte comunitatea prin idei bune!

Braşov Heroes uneşte comunitatea prin idei bune!

Braşov Heroes uneşte comunitatea prin idei bune!
Apel de proiecte pentru ediţia 2022

Începem pregătirile pentru cea de-a noua ediţie Braşov Heroes, o campanie de fundraising şi un eveniment sportiv care activează resursele braşovenilor şi susţin cele mai bune proiecte de conectare ale nevoilor comunităţii braşovene cu idei deştepte şi transformatoare.

Comunitate mai unită

Dacă anul trecut proiectele se adaptau contextului dat de pandemie, anul acesta avem un război în fundal şi o micro-comunitate ucraineană pe care o ocrotim în Braşov. Astfel că anul acesta focusul ediţiei este pe întărirea spiritului de colaborare din comunitatea noastră. Braşov Heroes Unite este despre unirea comunităţii pentru Bine. Căutăm proiecte care ne ajută să fim o societate deschisă schimbărilor, responsabilă faţă de sine însăşi şi care ne ajută să devenim uşor adaptabili, să putem să aplaudăm diferenţele dintre noi şi să ne uităm cu empatie şi grijă la cei care au nevoie de ajutorul nostru fie că vorbim de refugiaţi, atipici, animale sau copii.

Mentorat pentru ONG-uri

Noi, echipa de la Fundaţia Comunitară Braşov, aducem know-how-ul şi experienţa ultimilor 7 ani de fundraising şi suntem gata să mentorăm atât ONG-uri aflate la început de drum, cât şi să muncim cot la cot cu cele care au deja un istoric bogat de proiecte realizate la Braşov Heroes.

Ne dorim să lucrăm cu echipe de oameni pasionaţi de munca în comunitate, care nu se tem să se murdărească, să obosească, care sunt dispuşi să investească timp şi idei în rezolvarea problemelor la firul ierbii. Ne puteţi cunoaşte la o cafea şi o vorbă despre comunitate, joi, 14 aprilie, de la ora 10:00 la Ma Cocotte, strada Nicopole 34 A, unde vă povestim despre dorinţele şi priorităţile noastre pentru această ediţie de Braşov Heroes.

Proiecte cu pasiune

Proiectele pe care le căutăm se uită la nevoi din comunitatea braşoveană din social, educaţie, artă şi cultură, integrarea refugiaţilor ucraineni, prioritizând proiectele care generează şi cresc micro-comunităţi de oameni implicaţi. Vă aşteptăm să înscrieţi proiectele pe link-ul: https://forms.gle/nLW2iqwuEb2zdEiV7 până pe data de 27 aprilie 2022. Pe site-ul şi pe pagina de facebook Braşov Heroes găsiţi detalii despre criteriile de eligibilitate şi procesul de jurizare.

Despre Fundaţia Comunitară Braşov
Fundaţia Comunitară Braşov are misiunea de a crea punţi între nevoile şi resursele locale şi de a acţiona ca un catalizator pentru o comunitate mai unită, mai generoasă şi mai solidară.
În activitatea noastră de 7 ani, am finanţat şi mentorat 200 de proiecte comunitare şi am acordat un buget de 2.745.929 de lei prin mobilizarea donatorilor corporate, a celor individuali şi a persoanelor resursă din comunitate.
Fundaţia Comunitară Braşov este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 18 fundaţii comunitare din ţară.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.fundatiacomunitarabrasov.ro

Detalii despre mişcarea de fundaţii comunitare, puteţi găsi, accesând: https://ffcr.ro/fundatii-comunitare/

În cele 8 ediţii Braşov Heroes organizate până acum, am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 818.499 de lei pentru 89 de proiecte locale din ariile: social, educaţie, cultură şi mediu.

Co-organizatori:

Decathlon România oferă iubitorilor de sport articole şi echipamente sportive ce respectă cele mai înalte standarde de calitate şi inovaţie din domeniu. La nivel naţional, Decathlon reuneşte peste 1200 de colaboratori, într-o reţea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online decathlon.ro. Magazinul include produse aparţinând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preţ.
Decathlon comercializează şi articole cu eticheta Fabricat în România, produse fabricate în cele 3 unităţi de producţie din ţară: Bucureşti, Timişoara şi Reşiţa. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeţii montane şi trekking, precum încălţăminte, dar şi articole textile pentru ciclism şi biciclete pentru adulţi şi copii, pentru ciclism, triatlon, sporturi de echipă.

Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România ce reuneşte zilnic, într-un eco-sistem integrat, peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc aici.
Cartier Coresi din Braşov reprezintă unitatea celor trei entităţi dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) şi Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Acestor trei funcţionaliătăţi li se mai adaugă încă două spaţii comunitare dezvoltate: Cartier Hub – un concept versatil pentru evenimente, întâlniri, ateliere, cursuri şi The Business Factory – un spaţiu de co-working.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.