Cercetat penal pentru două infracţiuni de furt calificat, a fost reţinut

Cercetat penal pentru două infracţiuni de furt calificat, a fost reţinut

Cercetat penal pentru două infracţiuni de furt calificat, a fost reţinut

La data de 28 martie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 26 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

În fapt, sibianul este bănuit că, în zilele de 9, respectiv 18 martie a.c., ar fi spart geamurile a două autoturisme parcate pe străzile Luceafărului, respectiv Prometeu din municipiul Sibiu şi ar fi sustras bani, carduri bancare şi bonuri valorice, creând un prejudiciu total de aproximativ 3.100 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 28 martie a.c., poliţiştii sibieni au luat măsura reţinerii presupusului autor pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

* * *
Reţinut şi cercetat pentru tâlhărie calificată

La data de 28 martie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut pentru 24 de ore un sibian în vârstă de 33 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 21 februarie a.c., în jurul orei 21,00, ar fi sustras bunuri dintr-un magazin alimentar din municipiul Sibiu, iar în încercarea de a fugi din incinta magazinului ar fi agresat agentul de pază al societăţii.

La data de 29 martie a.c., persoana în cauză urmează a fi prezentată unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

* * *
Violenţă domestică, reţinere 24 de ore

La data de 28 martie a.c., un bărbat în vârstă de 50 de ani, din satul Tălmăcel a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu. Acesta este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică.

În fapt, la data de 26 martie a.c., o femeie din localitatea Tălmăcel a solicitat intervenţia poliţiştilor, reclamând că este agresată de către concubin. În urma evaluării situaţiei conflictuale, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu prin care, timp de 5 zile, s-a dispus ca bărbatul să păstreze o distanţă de 50 de metri faţă de femeie şi faţă de locuinţa acesteia.

În noaptea de 26/27 martie a.c., femeia a solicitat din nou intervenţia poliţiştilor, bărbatul fiind depistat în locuinţa femeii după ce ar fi spart un geam pentru a pătrunde în casă.

La data de 28 martie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.