Descoperire spectaculoasă în cazul dublului asasinat de la Iaşi. Din contul studentului marocan ucis au fost retraşi 100.000 de euro

Descoperire spectaculoasă în cazul dublului asasinat de la Iaşi. Din contul studentului marocan ucis au fost retraşi 100.000 de euro

Tatăl, mama și fratele studentului marocan ucis, Youssef Jnyiah, au venit la Iași în urmă cu aproximativ 10 zile și au vorbit cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Tatăl lui Youssef Jnyiah ar fi declarat că fiul său ar fi avut un capital de aproximativ 100.000 de euro pentru firma lui, însă că, acum, nu mai există niciun ban în conturile studentului marocan.

Avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe principalul suspect, susține că orice tranzacție financiară este înregistrată de bănci.

”Dacă cineva a retras acei bani din bănci, se poate vedea despre cine a fost vorba”, a spus avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi pentru bzi.ro.

Fratele lui Youssef Jnyiah ar fi susținut că studentul ucis în Moara de Vânt ar fi purtat măsura 43-44 la încălțăminte. Această afirmație ar trebui să explice prezența unor urme ale unor pantofi sport marca Armani descoperite în vila din Moara de Vânt, potrivit unor surse judiciare.

Avocata Raluca Andrei, care îl reprezintă pe principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi, susține că i se pare ciudată această afirmație.

Citeşte şi: Peste 2 milioane de români vor plăti de la 1 aprilie facturi uriaşe la energie din cauza modului în care Guvernul a plafonat preţurile

”Într-adevăr, am înțeles că fratele victimei a declarat acest lucru, însă mi se pare bizar să vii după 4 luni de la incidente și să spui așa ceva. De ce nu ai zis atunci, imediat, când s-a discutat inițial despre urmele de pantofi descoperite în vilă? Nimeni nu a măsurat cât purta Youssef Jnyiah la încălțăminte, iar, acum, oricum nu se mai poate verifica, deoarece este înmormântat în Maroc. Cum demonstrezi o astfel de afirmație?!”, a declarat avocata Raluca Andrei.

În jurul victimelor au fost descoperite două tipuri de urme, potrivit unui raport de expertiză întocmit recent. Ar fi fost vorba despre o pereche de pantofi sport marca Armani, măsura 44, dar și despre o pereche de șlapi care ar fi avut măsura 45. De asemenea, pe încălțăminte s-au descoperit urme de sânge, dar și urme de păr, semn că s-a circulat în jurul cadavrelor după comiterea crimelor.

Vineri, 25 martie, Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în acest caz, a fost audiat de o comisie de profil la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ. Acesta urmează să fie audiat din nou în cursul săptămânii viitoare.

La mijlocul lunii decembrie 2021 polițiștii ieșeni au fost anunțați de către rudele tânărului student marocan, Youssef Jniyah, că acesta din urmă nu a revenit la Bruxelles. Oamenii legii au efectuat cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii i-au găsit pe Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, morți în același pat.

Agenții au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul bănuit de comiterea dublei crime. Acesta a fost prins în Roma și a fost readus în Iași.

A fost arestat preventiv și, de atunci, se află după gratii. Acum rămâne de văzut în ce fel va fi afectată ancheta de declarațiile cutremurătoare date de rudele studentului ucis în Moara de Vânt.

Citeşte şi: Atenţie şoferi! Noi reguli de ridicare a maşinilor staţionate neregulamentar în toată capitala! Şi primăriile de sector te pot lăsa acum fără autoturism


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.