Români prinşi la furat. Bărbatul care trebuia să ţină de şase a adormit

Români prinşi la furat. Bărbatul care trebuia să ţină de şase a adormit

Jaf ca în filmele de comedie. S-a întâmplat în Belgie. Şase români au fost prinşi de poliţişti în timp ce voiau să spargă o bijuterie.

Români prinşi la furat în Belgia

Cinci dintre hoţi au încercat să pătrundă în bijuterie, moment în care a pornit alarma. Cel de-al şaselea, care ar fi trebuit să-şi anunţe colegii dacă vin poliţiştii, a adormit. Cei cinci bărbaţi au reușit să scape, însă cel care a adormit a fost arestat de polițiști.

Oamenii legii au reuşit să-i identifice pe toţi, însă doar doi au fost aduși în fața anchetatorilor, potrivit Antena3. 

Judecătorii belgieni urmează să pronunţe verdictul într-un proces penal pe 30 martie.

Citeşte şi Jaf armat la o cafenea din Suceava. Vânzătoare amenințată cu pistolul de un tânăr care a golit de bani casa de marcat

O bandă de hoți români au îngenuncheat Italia și pe Jeff Bezos, dintr-o lovitură! Jaf de peste un milion de euro la Amazon

O bandă formată din patru hoți români au dat lovitura vieții lor la un centru al companiei Amazon din Italia, de unde au sustras timp de mai multe luni peste un milion de euro.

Românii au acționat după o strategie bine pusă la punct. Aceștia aveau sarcina de a prelua mărfurile de la centrul logistic italian Castel San Giovanni și să le transporte în Spania, însă hoții români au decis să păstreze marfa.

Printre bunurile însușite de hoți de la compania lui Jeff Bezos, se numără echipamente industriale, dispozitive electronice și materiale sportive.

Furturile au avut loc între sfârșitul lui 2020 și prima jumătate a lui 2021.

După încărcarea în camioane la centrul Castel San Giovanni, pachetele au transportate în regiunea Madrid.

În loc să fie duse la centrul Amazon din San Fernando de Henares, banda de hoți români ascundeau mărfurile în clădiri din alte locații, după ce dispozitivele GPS ale vehiculelor de transport au fost dezactivate.

Poliția spaniolă a arestat patru suspecți români: un bărbat, considerat lider al grupului infracțional, o femeie, despre care se presupune că ar fi partenera primului și doi angajați ai companiei.

Citeşte şi Jaf inedit în Iaşi. Un interlop a chemat victima la un pahar, în timp ce hoții au furat 40.000 de euro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.