41 de tineri băcăuani vor să devină jandarmi

41 de tineri băcăuani vor să devină jandarmi

41 de tineri băcăuani vor să devină jandarmi

41 de candidaţi vor susţine mâine, 09 aprilie, examenul scris în vederea admiterii la Şcolile Militare de Subofiţeri de Jandarmi.

După ce au fost declaraţi admişi la proba sportivă, aceştia sunt cu un pas mai aproape de visul de a deveni jandarm şi „se luptă” pentru a ocupa unul dintre cele 700 de locuri în cadrul şcolilor militare de subofiţeri.

Examenul, de tip grilă, se va desfăşura mâine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, strada Constantin Muşat nr.4, iar candidaţii vor trebui să răspundă unui număr de 90 de întrebări.

Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare şi masă în cadrul instituţiilor de învăţământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum şi de celelalte facilităţi ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).

La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofiţeri vor fi repartizaţi să îşi desfăşoare activitatea în unităţile Jandarmeriei.

Toate informaţiile necesare privind desfăşurarea probei sunt postate pe site-ul inspectoratului, www.jandarmeriabacau.ro , în secţiunea Carieră. http://www.jandarmeriabacau.ro/wpijj/anunt-privind-sustinerea-probei-de-evaluare-a-cunostintelor-de-catre-candidatii-recrutati-pentru-participarea-la-concursul-de-admitere-la-scolile-militare-de-subofiteri-jandarmi-sesiunea-martie/

Recomandăm citirea cu atenţie a anunţului. Noi le urăm mult succes şi le transmitem că suntem nerăbdători să ne cunoaştem viitorii colegi.

Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul
Plutonier major Alexandra Dănculea


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.