BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

Cercetat pentru evadare

Un bărbat din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, pentru evadare. Ar fi părăsit locaţia unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Ieri, 5 aprilie 2022, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au verificat, în Alba Iulia, o persoană faţă de care, Judecătoria Aiud a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de distrugere.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive, deşi, anterior, i-au fost aduse la cunoştinţă modificările legislative prin intrarea în vigoare a Legii nr. 146/2021 privind monitorizarea în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale.

Faţă de acesta, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare şi au luat măsura reţinerii, urmând să fie sesizată instanţa de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale.

* * *
Ordin de protecţie provizoriu

Poliţiştii din Zlatna au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat care şi-ar fi agresat membrii familiei. Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie.

La data de 5 aprilie 2022 poliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi, de către o femeie de 43 de ani, din comuna Almaşu Mare, cu privire la faptul că soţul său a provocat un scandal la domiciliu. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locuinţa familiei, au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 58 de ani, şi-ar fi agresat membrii familiei, pe fondul unor discuţii contradictoriu avute cu soţia sa.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, faţă de bărbat, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioada de 5 zile. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie.

* * *
Mandat executat

La data de 5 aprilie 2022, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au depistat şi reţinut un tânăr, de 27 de ani din comuna Galda de Jos, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani, 11 luni şi 20 de zile închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol. Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

* * *
Amplasarea radarelor în data de 7 aprilie 2022

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru – Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7 Săliştea – Şibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş – Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud – Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.