BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

BULETIN DE PRESĂ

Douăzeci de persoane depistate într-un automarfar, în cadrul unor acţiuni preventive

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, într-un automarfar care transporta piese auto, douăzeci de cetăţeni străini.

În data de 07.04.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă. Pe parcursul misiunii au fost identificaţi, într-un automarfar condus de un cetăţean turc ce transporta piese auto, douăzeci de cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din diverse state (Egipt, Irak, Etiopia şi Turcia) care intenţionau să treacă fraudulos frontiera pentru a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad, vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Purtător de cuvânt al I.T.P.F Oradea: Comisar-şef de poliţie BONDAR LAURA BEATRICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.