Comunicat de presă – CS Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă – CS Unirea Alba Iulia

Comunicat de presă – CS Unirea Alba Iulia

Rezultate istorice pentru CS Unirea Alba Iulia la Campionatul Balcanic de Marş! Ana Rodean – aur; Mihaela Acatrinei – argint

Delegaţia CS Unirea Alba Iulia, care a făcut parte din lotul României, a obţinut rezultate istorice la Campionatul Balcanic de Marş desfăşurat duminică, 3 aprilie, în Grecia, lângă Atena. Ana Rodean a obţinut medalia de aur la proba de 35 de kilometri, în vreme ce Mihaela Acatrinei a câştigat medalia de argint în proba de 20 de kilometri.

Sunt rezultate excepţionale în contextul în care la acest campionat au concurat cele mai bune sportive din zona balcanică. Sportivele Ana Rodean (campioană balcanică) şi Mihaela Acatrinei (vicecampioană balcanică) au dublă legitimare: CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moşneag) şi CSU Reşiţa, fiind pregătite de antrenorul Gabriel Avram.

‘A fost un campionat extraordinar, nu doar pentru sportivele noastre, ci pentru întreaga delegaţie a României, care a obţinut, în total 7 medalii. La start au fost prezenţi inclusiv sportivi care au concurat la Jocurile Olimpice. Am obţinut rezultate istorice şi sunt extrem de mulţumit’, a spus Gabriel Avram.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor şi antrenorilor.

După aceste rezultate excepţionale, mărşăluitoarele CS Unirea Alba Iulia vor intra într-o perioadă de pregătire pentru următoarele competiţii.

Clubul Sportiv Unirea
[email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.