Comunicat de presă – SCM OHMA Timişoara, faţă în faţă cu deţinătoarea Cupei României

Comunicat de presă – SCM OHMA Timişoara, faţă în faţă cu deţinătoarea Cupei României

Comunicat de presă – SCM OHMA Timişoara, faţă în faţă cu deţinătoarea Cupei României

Baschetbaliştii de la SCM OHMA Timişoara joacă mâine prima dintre cele trei restanţe pe care le au de disputat în Liga Naţională. Este vorba despre partida cu CSO Voluntari, care va avea loc miercuri, 6 aprilie, la ora 18,00, la sala Constantin Jude.

Echipa noastră este într-o serie activă de nouă victorii şi are un bilanţ general de 16 succese şi opt înfrângeri. Alb-violeţii sunt neînvinşi de 72 de zile, adică de la 23 ianuarie, când cedau la Piteşti, şi atunci într-un context special, cu câteva cazuri covid în lot şi cu refuzul argeşenilor de a amâna partida.

Leii vin după un succes obţinut în deplasare, pe terenul unui adversar direct pentru o poziţie cât mai bună în play-off: 74-73 cu SCMU Craiova.

De cealaltă parte, CSO Voluntari este câştigătoarea celor mai recente două ediţii ale Cupei României (2021 şi 2022) şi una dintre fruntaşele campionatului. Ilfovenii se află pe locul secund, cu 21 de victorii şi 4 insuccese, şi au pierdut cel mai recent meci, în deplasare, cu Athletic Neptun Constanţa (83-77).

Confruntarea de mâine este o restanţă din etapa a 16-a, prima a returului. Interesant este că şi partida din turul campionatului (din prima rundă a Ligii Naţionale) a fost amânată, pentru că Voluntari a jucat la acel moment în cupele europene. Meciul din tur s-a disputat la 13 decembrie 2021 şi a fost câştigat cu 74-66 de formaţia de lângă Bucureşti.

Adrian Schindarli
[email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.