Comunicat de presă – SCM OHMA Timişoara

Comunicat de presă – SCM OHMA Timişoara

Comunicat de presă – SCM OHMA Timişoara

SCM OHMA Timişoara se află într-o serie de trei meciuri pe teren propriu. Proxima partidă va fi cea cu Rapid Bucureşti, programată sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18,00, la sala Constantin Jude.

Confruntarea contează pentru etapa a 28-a a Ligii Naţionale (antepenultima) şi vine după înfrângerea care a stopat seria de nouă succese consecutive, 77-90 cu CSO Voluntari. Meciul a avut loc în condiţii speciale, cu patru absenţe din lotul nostru, Lazar, Mirkovic, Brown şi Talton.

‘Cui îi pasă că au fost condiţii speciale? Nimănui nu-i pasă! De la bun început, noi nu am căutat scuze, nu am căutat vreun alibi, nu am căutat să amânăm meciul. Eu analizez ce am făcut în teren şi mă gândesc la ceea ce va trebui să arătăm sâmbătă, cu Rapid’

Drăgan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA

Baschetbaliştii Timişoarei vor juca două meciuri şi săptămâna viitoare, ambele cu CSM Oradea: marţi (12 aprilie), acasă (restanţă din etapa a 14-a), şi vineri (15 aprilie), în deplasare (meciul din etapa a 29-a), ambele la ora 18,00.

Adrian Schindarli
[email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.