Depozitarea ilegală a deşeurilor, în atenţia poliţiştilor locali constănţeni

Depozitarea ilegală a deşeurilor, în atenţia poliţiştilor locali constănţeni

Depozitarea ilegală a deşeurilor, în atenţia poliţiştilor locali constănţeni

Săptămâna trecută, Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa a desfăşurat mai multe activităţi specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislaţiei în domeniul protecţiei mediului şi a gestionării deşeurilor.

Din nou, poliţiştii locali şi-au îndreptat atenţia asupra modului în care cetăţenii predau gunoiul menajer către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de colectare sau dacă terenurile proprietate privată sunt îngrijite corespunzător.

Pentru neregulile identificate s-au aplicat 321 sancţiuni contravenţionale pentru murdărirea carosabilului sau a drumului public cu diverse materiale/substanţe, scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane), abandonarea/ depozitarea necorespunzătoare a gunoiului pe domeniul public, neigienizarea terenurilor afectate de vegetaţie crescută în exces ori depozitări de deşeuri de orice fel.

Pe lângă sancţiunile aplicate, poliţiştii locali au stabilit şi măsuri pentru rezolvarea neconformităţilor constatate.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a fost de 199.650 lei.

Pentru a evita încălcarea normelor legale vă rugăm să fiţi responsabili şi să gestionaţi în mod corespunzător deşeurile.

Facem apel la constănţeni să semnaleze în continuare orice fapte care dăunează esteticii şi curăţeniei oraşului sau care îngreunează desfăşurarea normală a circulaţiei pe drumurile publice la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.