Douăzeci şi trei de migranţi ascunşi în TIR-uri, depistaţi în acest sfârşit de săptămână la frontiera cu Ungaria

Douăzeci şi trei de migranţi ascunşi în TIR-uri, depistaţi în acest sfârşit de săptămână la frontiera cu Ungaria

Douăzeci şi trei de migranţi ascunşi în TIR-uri, depistaţi în acest sfârşit de săptămână la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II, judeţul Arad, au depistat douăzeci şi trei de cetăţeni din Turcia, Siria şi Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu diverse bunuri.

În data de 10.04.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, medicamente veterinare pentru o societate comercială din Marea Britanie.
În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, douăzeci şi doi de cetăţeni din Turcia şi Siria.

Alt caz a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, unde, poliţiştii de frontieră arădeni, au efectuat controlul amănunţit unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean german. Conform documentelor de însoţire a mărfii, acesta transporta piese auto, pe ruta România – Germania.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns pe osia din spate a semiremorcii, o persoană. La cercetări, colegii noştri au stabilit persoana în cauză este cetăţean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, solicitant de azil în ţara noastră

În ambele cazuri poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Imagini foto/video pe:// www.politiadefrontiera.ro

Purtător de cuvânt al I.T.P.F Oradea
Comisar-şef de poliţie
BONDAR LAURA BEATRICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.