Jandarmul de onoare al unităţii

Jandarmul de onoare al unităţii

Jandarmul de onoare al unităţii

Plutonierul adjutant Ionuţ Timofte a fost desemnat „Jandarmul de onoare al unităţii”.

Titlul i-a fost acordat într-un cadru oficial de către colonel Matei Viorel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care i-a înmânat jandarmului montan certificatul şi Insigna onorifică pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu.

Subofiţerul s-a evidenţiat prin modul în care şi-a executat misiunile în cadrul Postului de Jandarmi Montan Zănoaga, fiind bine pregătit profesional, serios, cu iniţiativă şi adaptabilitate la situaţii noi.

În anul 2021, acesta s-a implicat direct în activităţi specifice pentru limitarea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus SARS-CoV-2, atât în perioada stării de urgenţă, cât şi în perioada stării de alertă.

Militarul a participat la numeroase competiţii sportive (semimaratoane şi maratoane pe asfalt, maratoane montane şi crosuri), la care a obţinut rezultate notabile, reprezentând cu mândrie, atât Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, cât şi Jandarmeria Română.

Distincţia onorifică a fost acordată cu ocazia aniversării Zilei Jandarmeriei Române, instituţie care pe data de 3 aprilie a.c. a împlinit 172 de ani de existenţă.

Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.