Lucrări de reparaţii pe Magistrala Berceni – zona Târg Vitan, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare

Lucrări de reparaţii pe Magistrala Berceni – zona Târg Vitan, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare

Bucureşti, 06 aprilie 2022 – Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că începând cu data de 06 aprilie 2022, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 100 de metri de conductă cu diametrul 1.000 mm, precum şi a unor elemente prefabricate tip U (20 bucăţi) şi lucrări de montaj a patru curbe cu diametrul de 1.000 mm, pe Magistrala Berceni în zona Târgului Vitan, din Sectorul 4 al Capitalei.

Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 1.143 blocuri din sectoarele 4 şi 5 va fi sistată până sâmbătă, 09 aprilie 2022, ora 24.00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcţionare, mai ales în perioada de iarnă.

De asemenea, este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală – pusă în funcţiune în anul 1968, cu o vechime de peste 50 de ani – se asigură funcţionarea în regim de vară a sistemului de termoficare în cartierul Berceni, în cazul opririi CTE Progresul sau în sectoarele 2 şi 3, în cazul opririi CTE Sud.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

Clienţii au la dispoziţie informaţii suplimentare prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Serviciul Comunicare şi Relaţii cu Publicul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.