Marius Budăi joacă rolul politicianului sindicalist

Marius Budăi joacă rolul politicianului sindicalist

Marius Budăi joacă rolul politicianului sindicalist

Ministrul Muncii, Marius Budăi devine co-autor la amăgirea poliţiştilor, militarilor şi poliţiştilor de penitenciare, alături de ministrul Lucian Bode (MAI)

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) susţine că, prin discursul politicianisto-sindicalist rostit în faţa protestatarilor din Piaţa Victoriei, în data de 06.04.2022, ministrul Muncii, Marius Budăi, devine, alături de ministrul Lucian Bode de la Interne, co-autor la trădarea şi amăgirea românilor, printre care se numără şi poliţiştii, militarii şi poliţiştii de penitenciare.

Purtarea tricoului negru cu înscris care a făcut aluzie la renegocierea procentului din PIB care ar conduce la creşterea pensiilor românilor este un alt episod al mascaradei politice în formă continuată. Miniştrii PSD şi PNL joacă rolul opoziţiei, ca strategie de a induce în eroare cetăţenii, cărora le vând într-un stil nemaivăzut de viclean iluzia unei bunăstări care, în realitate, nu va veni. În realitate, PNL şi PSD nu îşi doresc creşterea salariilor şi pensiilor românilor în anul 2022.

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) face apel către toate celelalte organizaţii din sectorul de apărare, ordine publică şi securitate naţională să se unească şi, în cel mai scurt timp posibil, să iasă în stradă în faţa sediilor centrale ale partidelor politice care formează coaliţia de guvernare (PNL-PSD-UDMR).

Cosmin Dorobanţu, preşedinte
Federaţia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.