Poşta Română sprijină strategic acţiunile umanitare ale bpost organizate în beneficiul cetăţenilor din Ucraina

Poşta Română sprijină strategic acţiunile umanitare ale bpost organizate în beneficiul cetăţenilor din Ucraina

Poşta Română sprijină strategic acţiunile umanitare ale bpost organizate în beneficiul cetăţenilor din Ucraina

Bucureşti, 8 aprilie 2022 – Poşta Română a finalizat, ieri, cu succes, la Punctul de Trecere al Frontierei Halmeu – judeţul Satu Mare – acţiunea de suport logistic oferit operatorului poştal belgian, bpost, pentru transferul a peste 60 de tone de alimente neperisabile şi produse de igienă, donaţii colectate în reţeaua poştală belgiană pentru ajuorarea cetăţenilor din Ucraina.

Peste 60 de tone de ajutoare umanitare colectate de operatorul naţional de servicii poştale al Belgiei, bpost, constând în alimente neperisabile şi produse de igienă au fost predate, ieri seară, în Punctul de trecere al Frontierei Halmeu, poştaşilor ucrainieni de la Ukrposhta, Poşta Română oferind, în această acţiune sprijin logistic pentru transbordarea tirurilor şi asigurarea procedurilor vamale de transfer.

Operatorul de poştă belgian a ales parteneriatul cu Poşta Română ca urmare a succesului înregistrat de campania umanitară „Solidari cu Ucraina” care se află în desfăşurare la nivelul reţelei poştale din România. Infrastructura organizatorică şi modelul de lucru aplicate de Poşta Română în propriile acţiuni umanitare, în beneficiul cetăţenilor din Ucraina, au fost argumente solide de urmat pentru transferul cu succes al donaţiilor colectate în Belgia, către zonele afectate de război.

„Faptul că poştaşii belgieni au apelat la sprijinul Poştei Române pentru transferul produselor colectate în reţeaua lor, este o dovadă clară că acţiunile umanitare demarate de Poşta Română, în primele zile de la începutul războiului, în sprijinul cetăţenilor ucrainieni au oferit comunităţii poştale europene un exemplu de bune practici, care a putut fi replicat cu succes şi la nivelul altor reţele poştale. Indiferent de greutăţi, poştaşii rămân uniţi în jurul aceloraşi valori puternice, de aceea au făcut posibil transferul cu succes în Ucraina a altor zeci de tone de alimente şi îmbrăcăminte, esenţiale vieţii în acest context imposibil de suportat al războiului”, a precizat directorul general al Poştei Române, Valentin Ştefan.

COMPARTIMENT COMUNICARE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.