Prima ediţie a Târgului de Meserii pentru Învăţământul Dual

Prima ediţie a Târgului de Meserii pentru Învăţământul Dual

Prima ediţie a Târgului de Meserii pentru Învăţământul Dual

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia de Cultură, Învăţământ, Turism şi Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS, desfăşoară, în perioada 11 – 14 aprilie 2021, prima ediţie a „Târgului de Meserii pentru Învăţământul Dual – FII MESERIAŞ! Îndrăgosteşte-te de meseria ta”, eveniment organizat în cadrul Circului Metropolitan Bucureşti.

Târgul de Meserii reuneşte liceele cu profil dual şi 33 de companii de top ce vor oferi timp de 4 zile elevilor bucureşteni posibilitatea de a descoperi beneficiile sistemului de învăţământ dual.

Astfel, elevii claselor a VIII-a au posibilitatea de a participa la sesiuni de training şi informare susţinute de către cele mai mari companii din Bucureşti, care sunt pregătite să şcolarizeze şi apoi să angajeze elevii absolvenţi ai învăţământului dual.

O componentă importantă a primei ediţii o reprezintă vizitele elevilor participanţi la sediul operatorilor economici implicaţi în proiect.

Evenimentul este parte din proiectul „Şcoala profesională metropolitană în sistem dual din Bucureşti – Drumul tău spre reuşită”, un proiect al Primăriei Municipiului Bucureşti derulat prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, implementat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, primăriile de sector 1-6 şi operatori economici.

Totodată, în aceeaşi perioadă, Târgul Ofertă Educaţională (TOE) îşi deschide porţile virtuale pe www.hubproedus.ro .

Ajuns la a XXII-a ediţie, TOE prezintă oferta educaţională a liceelor din Municipiul Bucureşti şi oferă elevilor posibilitatea de a vizita liceele prin intermediul tururilor virtuale 360°.

Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a sunt aşteptaţi la Târgul de Meserii pentru Învăţământul Dual şi pe platforma www.hubproedus.ro, în perioada 11-14 aprilie, pentru a alege drumul spre o carieră reuşită!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.