Constatări şi activităţi de ordine publică

Constatări şi activităţi de ordine publică

Constatări şi activităţi de ordine publică

În acest week-end, 06-08 mai 2022, jandarmii ieşeni au efectuat un număr de 23 misiuni de asigurare a ordinii publice şi în cooperare cu alte instituţii, precum şi 40 misiuni de menţinere a ordinii publice în cooperare cu Poliţia.

În cadrul acestor misiuni jandarmii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale au intervenit în vederea luării măsurilor legale.

Astfel, sâmbătă, 7 mai, au fost asigurate măsurile de ordine la meciul de fotbal disputat pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, fiind necesară intervenţia jandarmilor în trei situaţii.

În urma celor constatate, trei tineri au fost sancţionaţi contravenţional, cu amenzi în valoare de 650 lei, pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse cu prilejul derulării unei competiţii sportive. Primul dintre aceştia a fost amendat cu 250 lei pentru folosirea de articole pirotehnice din gama P1, interzise în stadion, al doilea a fost sancţionat cu 200 lei şi interzicea participării la meciuri de fotbal pe o perioadă de 6 luni, pentru afişarea în tribună a unui banner care avea conţinut obscen, iar al treilea a fost amendat cu 200 lei pentru adresarea de injurii şi expresii jignitoare altor participanţi la meci.

În perioada următoare mai multe echipaje de jandarmi ieşeni vor acţiona zilnic, pentru asigurarea ordinii publice şi intervenţia la solicitările cetăţenilor în situaţii de urgenţă.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.