Expoziţie de pictură – Global Art Project for Peace la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”

Expoziţie de pictură – Global Art Project for Peace la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”

Expoziţie de pictură – Global Art Project for Peace la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti anunţă expoziţia „Global Art Project for Peace” începând cu data de 18 mai 2022, la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, str. Tache Ionescu, nr.4, sector 2.

Nominalizat la un Premiu UNESCO pentru Promovarea Toleranţei şi Non-Violenţei, Global Art Project for Peace este un schimb internaţional de artă cu tema păcii, care din 1993 până astăzi a adus laolaltă 160.000 de participanţi din 97 de ţări.

Anul acesta are loc prima ediţie a expoziţiei din România, ce are ca dublu scop promovarea proiectului şi a bibliotecilor publice locale în rolul acestora de hub-uri comunitare.

În expoziţie veţi găsi lucrări realizate în tehnici diverse: pictură, colaj, video, poezie, decoraţiuni interioare, artizanat şi origami. Artiştii înscrişi sunt din Bucureşti, din ţară, dar şi invitaţi speciali din străinătate – atât artişti profesionişti cât şi amatori, adulţi şi copii.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 18 mai – 3 iunie, conform programului Sediului Central „Mihail Sadoveanu”.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.

Serviciul Comunicare BMB


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.