Încep „Zilele Sectorului 3”, sărbătoarea comunităţii de care suntem mereu mândri

Încep „Zilele Sectorului 3”, sărbătoarea comunităţii de care suntem mereu mândri

Încep „Zilele Sectorului 3”, sărbătoarea comunităţii de care suntem mereu mândri

Primăria Sectorului 3 organizează, în Parcul Titan, în perioada 14-15 mai 2022, ediţia a II-a a evenimentului „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”.

După o lungă perioadă de pandemie, locuitorii Sectorului 3 au iar ocazia să se regăsească şi să participe împreună la o serie întreagă de acţiuni, dedicate tuturor categoriilor de vârstă. În cele două zile de sărbătoare, Parcul Titan va fi locul pentru manifestări cultural – artistice, sportive şi de divertisment, cu elemente de interactivitate directă cu locuitorii din Sectorul 3 şi nu numai.

Ce vă promitem

Vom asculta muzică bună, vom interacţiona cu cea mai avangardistă tehnologie, ne vom delecta cu piese de teatru pentru copii şi adulţi şi vom sărbători prin artă şi voie bună cel mai verde sector al Capitalei. Zilele următoare vom reveni cu programul detaliat pentru ca fiecare cetăţean să aleagă să participe la manifestările ce îi vor fi pe plac dar vă promitem că fiecare moment al evenimentului va fi de neuitat.

Serviciul Presă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.