Municipalitatea ploieşteană a redeschis fântânile arteziene din oraş

Municipalitatea ploieşteană a redeschis fântânile arteziene din oraş

Municipalitatea ploieşteană a redeschis fântânile arteziene din oraş

Aceste obiective decorative de interes public din municipiul Ploieşti, întreţinute de S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., au fost puse din nou în funcţiune, odată cu sosirea timpului frumos, aducând un plus de atracţie urbană oraşului nostru.

Simple sau dinamice, fântânile arteziene dau o notă de frumuseţe şi armonie domeniului public. Spectacolul vizual al apei încântă trecătorii şi prin intermediul sistemelor de iluminat nocturn pe care fântânile publice le deţin. Pe lângă rolul estetic pe care îl au, fântânile arteziene oferă relaxare şi purifică aerul din zonele adiacente.

De asemenea, în această perioadă, echipele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. continuă activităţile de amenajare şi întreţinere a zonelor verzi de pe domeniul public al municipiului nostru (plantare material floricol, pregătire teren şi însămânţare iarbă, cosit, etc.).

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI SITUAŢII DE URGENŢĂ


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.