POLIŢIŞTII VALCENI ACŢIONEAZĂ ŞI ÎN WEEKEND PENTRU SIGURANŢA CETĂENILOR

POLIŢIŞTII VALCENI ACŢIONEAZĂ ŞI ÎN WEEKEND PENTRU SIGURANŢA CETĂENILOR

POLIŢIŞTII VALCENI ACŢIONEAZĂ ŞI ÎN WEEKEND PENTRU SIGURANŢA CETĂENILOR

La data de 8 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au depistat în trafic un bărbat care ar fi condus un autoturism în localitatea Budeşti, judeţul Vâlcea, fără a deţine permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

– În zilele de 7 şi 8 mai, a.c., poliţiştii din Bălceşti, Boişoara şi Perişani au identificat în trafic două persoane de sex masculin, de 48 şi 23 de ani, din judeţele Vâlcea şi Sibiu, în timp ce ar fi condus pe drumurile publice 2 autovehicule fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestora cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,98 mg/l, respectiv 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Au fost înregistrate două dosare penale în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În ziua de 8 mai a.c., poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control doi bărbaţi de 38, respectiv 31 de ani, ambii din Râmnicu Vâlcea, care ar fi condus 2 autovehicule în municipiul Râmnicu Vâlcea sub influenţa substanţelor psihoactive.

Din verificările efectuate a rezultat că unul dintre aceştia avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat, iar în urma testării acestora cu aparatul Drugtest, a rezultat prezenţa substanţelor psihoactive, motiv pentru care au fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a substanţelor psihoactive în organism.

Poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au întocmit două dosare penale în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.