Primăria municipiului Ploieşti informează comunitatea locală că termenul limită pentru activitatea de autorecenzare în sistem online este data de 15 mai 2022, inclusiv.

Primăria municipiului Ploieşti informează comunitatea locală că termenul limită pentru activitatea de autorecenzare în sistem online este data de 15 mai 2022, inclusiv.

Primăria municipiului Ploieşti informează comunitatea locală că termenul limită pentru activitatea de autorecenzare în sistem online este data de 15 mai 2022, inclusiv.

Reamintim ploieştenilor că, în această perioadă, se desfăşoară cel de-al XIII-lea recensământ din istoria României şi primul organizat integral în format digital.

Pentru autorecenzare cetăţenii trebuie doar să acceseze pagina de internet https://www.recensamantromania.ro/.

Autorecenzarea presupune două etape distincte: autorecenzarea şi autorecenzarea online asistată, pentru îndrumarea persoanelor care au nevoie de ajutor. În municipiul nostru sunt amenajate mai multe centre, unde ploieştenii se pot adresa pentru efectuarea autorecenzării online şi pot beneficia de consiliere de specialitate din partea recenzorilor, după cum urmează:

Primăria Municipiului Ploieşti – Piaţa Eroilor, nr. 1A
Program: luni – vineri 08.30- 16.00;

Serviciul Public Local Comunitar de Evidenţă a Populaţiei – B-dul Independenţei, nr. 10
Program: luni, marţi, joi 08.30 – 16.30; miercuri 08.30 – 18.30; vineri 08.30 – 13.30;

Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti – sediul din strada Basarabilor, nr. 1
Program: luni – vineri 08.30 – 16.00;

Halele Centrale Ploieşti – strada Emile Zola, nr.8,
Program: luni, marţi, joi 08.00 – 18.00; miercuri, vineri, sâmbătă 08.00 – 14.00;

Centrul de informare pentru cetăţeni şi de recreere pentru pensionari, cartier Malu Roşu – strada Aleea Şcolii, Bl. 31. G
Program: luni – sâmbăta 09.00 – 18.00; duminică 09.00 – 14.00;

Centrul de informare pentru cetăţeni şi de recreere pentru pensionari, cartier Vest – strada Înfrăţirii, nr. 5A
Program: luni – sâmbătă 09.00 – 18.00; duminică 09.00 – 14.00;

Centrul de informare pentru cetăţeni şi de recreere pentru pensionari, cartier Nord – strada Cătinei, nr. 17, bloc 37 A
Program: luni – sâmbătă 09.00 – 18.00; duminică 09.00 – 14.00.

Persoanele care se autorecenzează, prin intermediul internetului, au dreptul la o zi liberă, plătită de angajator, conform Ordonanţei de Urgenţă nr.19 din 4 februarie 2020. Acestora le va fi emis, la şapte zile de la completarea formularului, un cod în baza căruia vor putea primi o zi liberă de la locul de muncă, indiferent dacă lucrează în sectorul public sau privat.

În perioada 16 mai – 17 iulie 2022, se va desfăşura o nouă etapă a Recensământului populaţiei şi locuinţelor în teritoriu, respectiv „Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor)”. Astfel, în cazul cetăţenilor care nu s-au putut autorecenza, aceştia vor fi vizitaţi la domiciliu de către un recenzor pentru realizarea interviului necesar acestei cercetări statistice.

Administraţia publică ploieşteană anunţă cetăţenii că, pentru buna desfăşurare a Recensământului populaţiei şi locuinţelor în teritoriu, cercetare statistică complexă şi de anvergură, este necesar să se suplimenteze numărul de recenzori la nivelul municipiului nostru.

Persoanele interesate să desfăşoare activitatea de recenzor sunt rugate să depună o cerere în acest sens la Registratura Primăriei Municipiului Ploieşti (Piaţa Eroilor, nr. 1A – parter) până în data de 17 mai 2022.

DIRECŢIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI SITUAŢII DE URGENŢĂ


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.