REŢINUŢI PENTRU FURT DE ARBORI

REŢINUŢI PENTRU FURT DE ARBORI

REŢINUŢI PENTRU FURT DE ARBORI

Şapte persoane din Mureş, surprinse în flagrant în timp ce ar fi sustras material lemnos

La data de 10 mai 2022, poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, împreună cu Secţia de Poliţie Rurală nr. 7 Deda şi Secţia de Poliţie Rurală nr.6 Brâncoveneşti, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de material lemnos, la Deda şi Vătava.

În urma acţiunii, au fost depistate în flagrant şapte persoane , cu o autoutilitară şi trei atelaje hipo, care ar fi tăiat şi sustras peste 6,50 mc material lemnos.

Faţă de cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 49 de ani, din comuna Deda, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Totodată, s-a procedat la ridicarea, în vederea confiscării, a cantităţii de 6,53 mc material lemnos, o autoutilitară, trei atelaje hipo şi două motofierăstraie, posibil a fi folosite la comiterea infracţiunii.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt de arbori, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.