Sorin Grindeanu, împreună cu echipa PSD Sibiu, a vizitat şantierul tronsonului de autostradă Sibiu-Boiţa, care se apropie de finalizare

Sorin Grindeanu, împreună cu echipa PSD Sibiu, a vizitat şantierul tronsonului de autostradă Sibiu-Boiţa, care se apropie de finalizare

Lucrările s-au desfăşurat conform graficului, iar constructorul estimează că, la finalul anului, tronsonul va fi deschis circulaţiei.

În 2017, au fost lansate toate procedurile, iar în 2019 s-au obţinut toate acordurile şi avizele pentru autorizaţia de construcţie, a fost scoasă la licitaţie execuţia lucrării şi a fost semnat contractul de execuţie. Toate aceste etape au fost parcurse în timpul guvernării PSD.

Finanţarea proiectului a fost asigurată în mare proporţie din fonduri europene. PSD, prin Ministerul Transporturilor, a accesat fonduri europene, în special prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 6,5 miliarde de lei.

Îmi aduc aminte de zilele în care au intrat primele buldozere şi excavatoare, în anul 2019, pentru a realiza organizarea de şantier. Le spuneam, atunci, sibienilor, că urmează să realizăm acest tronson, însă erau foarte mulţi sceptici, deşi fondurile europene erau asigurate, iar contractul era atribuit. Acum, sunt bucuros că am reuşit să ne ţinem de cuvânt şi, iată că Partidul Social Democrat a reuşit să facă încă un lucru benefic pentru români.

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, a vizitat, ieri, toate şantierele de pe tronsoanele autostrăzii Sibiu – Piteşti, unde a primit asigurări că lucrările sunt în grafic. Cele mai mari sectoare ce urmează a fi construite, respectiv tronsoanele 2 şi 3, au fost atribuite în timpul acestei guvernări, cu domnul ministru Sorin Grindeanu la conducerea Ministerului Transporturilor. Întreaga autostradă Sibiu – Piteşti, conform contractelor în desfăşurare, se va realiza în aproximativ 60 de luni, adică 5 ani.

Întotdeauna când a fost la guvernare, PSD a avut oameni capabili şi a ştiut să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor. Îi asigur pe sibieni că, spre deosebire de ceilalţi, care aruncă pe piaţă doar sloganuri, iar când trebuie să guverneze duc ţara de râpă, PSD vine cu proiecte concrete şi soluţii bune pentru români şi România !

Deputat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.