SPORT ÎN FAMILIE – ediţia I

SPORT ÎN FAMILIE – ediţia I

SPORT ÎN FAMILIE – ediţia I

Prima ediţie a evenimentului „Sport în familie” este organizată de Primăria Oraşului Năvodari, în parteneriat cu CS Năvodari, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Family Runners, Heaven, având alături şi sponsori importanţi şi se va desfăşura pe Str. Prelungirea Dl3, zona Alezzi, începând cu ora 10.00, duminică, 8 mai 2022.

În deschiderea evenimentului, toţi participanţii sunt chemaţi la activităţi recreative precum: zumba, dans, fitness, yoga ş.a. începând cu ora 12.00, copiii (6 ani+) şi părinţii sunt invitaţi să participe împreună la activităţi sportive multiple – pe plajă ori pe bitum (fotbal, volei, handbal, rugby, jocuri sportive interactive, baschet, tenis cu piciorul, traseu biciclete), fiind pregătite şi activităţi demonstrative de judo, lupte, kempo şi box.

Toţi copiii, începând cu vârsta de 6 ani, prezenţi la evenimentul „Sport în familie” pot participa la tombole şi concursuri cu premii atractive 400 de bilete de intrare în parcul acvatic JT Water Sports, 500 de rucsacuri sportive şi articole sportive (mingi de handbal, baschet, volei, fotbal, rugby; porţi handbal şi fotbal; coş de baschet; genunchiere volei, mănuşi kempo şi de box, pantofi de lupte, kimono pentru judo şi multe altele), medalii.

Regulamentul oficial al evenimentului sportiv poate fi consultat pe pagina web a Primăriei Năvodari:
https://primaria-navodari.ro/prima-editie-a-evenimentului-sport-in-familie-are-loc-duminica-8-mai-2022-in-statiunea-mamaia-nord-premii-atractive-pentru-copii/?fbclid=IwARliBnPkcvUMkovt8JfRLKIFI71VzG9DdPiCI Js-KZgfIvOr4x6MFai4CY.

Înainte de a participa la orice activitate sportivă, părintele sau tutorele legal al copiilor trebuie să completeze o declaraţie pe propria răspundere, care poate fi găsită tot pe pagina web a Primăriei Năvodari, la linkul de mai sus.

Informaţii suplimentare puteţi obţine şi la numărul de telefon: 0726.191.659, persoana de contact fiind domnul Florian Adam.

În speranţa că veţi participa într-un număr cât mai mare, pentru a vă bucura cu toţii de timp de calitate alături de membrii familiei, de mişcare în aer liber, joc şi socializare, la un eveniment sportiv inedit, cu intrare liberă şi numeroase premii, vă aşteptăm cu drag la această activitate de suflet care sperăm să devină tradiţie!

Director Exeputiv Florina Cristache
Tel.: (0)241 614 012;+40(0)241 619 415;+40 (0)241 611 862 Fax:+40 (0)241 617 021
E-mail: dsi(o);dsiconstanta.ro; Web: www.dsiconstanta.ro
Cod fiscal: 27448201; RO27457030


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.