Un parteneriat public-privat în beneficiul refugiaţilor din Ucraina

Un parteneriat public-privat în beneficiul refugiaţilor din Ucraina

Un parteneriat public-privat în beneficiul refugiaţilor din Ucraina

Cu sprijinul Asociaţiei FDP – Protagonişti în educaţie, refugiaţii ucraineni găzduiţi în adăposturile din Sectorul 6 au la dispoziţie o spălătorie de rufe dotată cu tot ce este necesar.

Unitatea a devenit funcţională la începutul lunii aprilie, fiind situată într-un spaţiu aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Asociaţia FDP a contribuit cu dotări constând în 6 maşini de spălat, 6 uscătoare de rufe şi 6 staţii de călcat.

De la debutul războiului din Ucraina, aceeaşi asociaţie a donat un număr de 300 kit-uri educaţionale şi produse consumabile (detergenţi, saci menajeri, veselă), precum şi 30 de kit-uri destinate organizării de ateliere, în beneficiul copiilor refugiaţi care sunt găzduiţi în adăposturile din Sectorul 6.

Cele cinci adăposturi organizate de administraţia locală au găzduit până în prezent peste 2000 de persoane, dintre care jumătate sunt copii.

În cadrul unui parteneriat de tradiţie, colaborarea dintre Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Asociaţia FDP – Protagonişti în educaţie a contribuit, prin programe specifice, la susţinerea multor persoane aparţinând categoriilor sociale defavorizate din comunitate.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.