Cum justifica parlamentarii votul pentru salarii mai mari – LISTA partidelor care sustin legea

„De ce s a introdus acest amendament? Haideți să vă spun ceva. În 90, l-am auzit pe Iliescu spunând: să fim săraci și cinstiți. Eu cred că noi, în România, trebuie să începem să învățăm altceva, să devenim bogați și cinstiți. Și e mai bine. Țara o s-o ducă mai bine”, a spus Virgil Guran, de la PNL.„Am votat pentru! De ce e nevoie de această majorare? Pentru că s-a uitat de această categorie socială și s-au înghețat salariile”, a spus Laszlo Attila, senator UDMR.
„Am votat pentru, dar în Cameră vom corecta, parlamentarii… Va fi doar pentru primari”, a spus Marius Humelnicu – senator PSD.„Dacă aduceți aminte din 2018 aceste salarii sunt înghețate și nu au mai crescut, acești oameni au nevoie de creșteri de salarii că de altfel toată societatea”, a spus RADU OPREA – liderul senatorilor PSD.
RADU MIHAIL senator USR: „Astăzi, PSD, PNL și UDMR, Ciolacu și acoliții săi au sfidat din nou poporul român. Au băgat pe blat, pe repede înainte, cu un sfert de oră înainte de plen pe ordinea de zi mărirea salariilor parlamentarilor. Indirect, pentru că măresc pentru o categorie mai mare de demnitari, dar fac același artificiu tot timpul, vin în ultima clipă și își măresc salariile”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.