marți, 6 decembrie 2016

Alina Gorghiu, DIRECTIVE pentru Dacian Cioloş: M-ar bucura să aud şi că votează PNL


Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni seara că ar vrea să audă de la premierul Dacian Cioloş şi un mesaj în care să spună că va vota PNL la alegerile din 11 decembrie, nu doar vorbe frumoase despre partidul pe care îl conduce.

Alina Gorghiu a declarat că parteneriatul PNL - Dacian Cioloş ar trebui să însemne şi că premierul va vota cu liberalii la alegerile din 11 decembrie.

"Dacian Cioloş a vorbit foarte frumos despre PNL. A avut un mesaj chiar săptămâna trecută un mesaj care i-a bucurat pe membri noştri de partid. Vă mai spun pentru că suntem între noi că m-ar bucura foarte tare să aud şi un mesaj în care va spune că votează PNL. (...) Pe cale de consecinţă faptul că este în acest parteneriat asta înseamnă. (...) Nu cred că va avea o rezervă primul ministru să spună public cu cine votează şi ce mesaj are pentru alegători", a spus Gorghiu într-o emisiune TV.

Citeşte şi Gorghiu: Duminică noaptea vom spune cu cine facem guvernarea. PNL va obţine peste 30% în cadrul votului direct

Săptămâna trecută, premierul Cioloş spunea despre PNL, partid care îi susţine programul pentru guvernare, că este "un partid purtător de speranţe", respectiv "un partid cu tradiţie democratică", afirmând că românii au de făcut o alegere clară între trecut şi viitor, pentru o "Românie a bunului simţ" şi împotriva perpetuării corupţiei, minciunii şi populismului.
loading...

0 comentarii: