luni, 30 ianuarie 2017

ANUNȚ IMPORTANT pentru toţi călătorii RATB! Vești bune pentru bucureșteni: Au anunțat o SCHIMBARE MAJORĂ


În mijloacele de transport în comun va fi instalat internet wi-fi gratuit pentru călători şi o aplicaţie prin care aceştia vor putea afla timpul de aşteptare şi traseul pe care trebuie să îl parcurgă, a anunţat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

„Regia Autonomă de Transport Bucureşti va iniţia o procedură prin care, atât în troleibuze, autobuze şi tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toţi călătorii care vor beneficia de transportul public”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a adăugat că va fi creată o aplicaţie prin care călătorii vor putea şti care este timpul de aşteptare, traseul pe care îl parcurge vehicului.

„De asemenea, tot printr-o aplicaţie, pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea afla care este timpul de aşteptare, precum şi informaţii despre traseul vehicului pe care doresc să îl ia. Cred că ajungem şi noi cu paşi, chiar dacă nu prea rapizi, dar cu paşii pe care ni-i permitem acum, în rândul ţărilor civilizate şi al marilor capitale”, a mai spus Firea.

Sursa: News.ro
loading...

0 comentarii: