sâmbătă, 4 februarie 2017

Rareș Bogdan anunță SCHIMBAREA guvernului: Strada nu e multumita doar de modificarea ordonanțelor


Guvernul a cedat presiunii străzii și va modifica OUG 13/2017 pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Liviu Dragnea a anunțat că-i va cere premierului Sorin Grindeanu abrogarea OUG, însă nu se știe exact daca va fi abrogată în totatlitate sau va fi emisă o altă OUG care să modifice anumite chestiuni din cea veche.

Rareș Bogdan, vedeta Realitatea TV, anunță că e posibil ca protestatarii să nu se mulțumescă doar cu atât și să vrea schimbarea guvernului condus de Sorin Grindeanu.

”Strada castiga. Guvernul ia in calcul sa retraga Ordonanta! I-ati speriat si se tem de voi. Nu poti sa te pui impotriva propriului tau popor! Guvernul ia decizia in extremis. Intrebarea este daca strada se linisteste sau continua sa ceara si plecarea Guvernului Grindeanu si investirea unui alt Guvern PSD-ALDE pentru ca aici lucrurile nu pot fi contestate: Majoritatea parlamentara este foarte clara. Ca ne place unora sau nu aceasta este democratia reprezentativa.”, e mesajul lui Rareș Bogdan.
loading...

0 comentarii: