Critic National
critic national stiri 24/7

Casa Albă se declară mulțumită de campania națională anti-COVID-19

Casa Albă și-a exprimat satisfacția în legătură cu modul în care decurge campania națională împotriva pandemiei de coronavirus, anunțând că rata deceselor provocate de COVID-19 încetinește. „Mergem în direcția corectă”, le-a spus jurnaliștilor, luni, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, citată de Vocea Americii.

Statele Unite sunt pe primul loc în lume după numărul de infectări, cu aproximativ 2,3 milioane de cazuri sau 20% la scară globală. Peste 120 de mii de americani și-au pierdut viața din cauza COVID-19.

„Ne bucură faptul că acest indicator încetinește”, a declarat McEnany, comentând rata deceselor.

Totodată, 31 de state din 50 au anunțat că rata de infectare depășește 1, ceea ce înseamnă că epidemia continuă să se extindă.

Președintele Donald Trump a declarat la mitingul său electoral din Oklahoma, sâmbătă, că testele la coronavirus sunt cu două tăișuri, deoarece mai multe teste scot la iveală mai multe cazuri de infectare.

Marți, președintele Donald Trump ar urma să meargă în Arizona, unde numărul cazurilor de COVID-19 s-a dublat în ultimele două săptămâni. Președintele american va inspecta construcția zidului de frontieră la Yuma, una din localitățile-focar din SUA.

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi