Critic National
critic national stiri 24/7

Halep, cât Nadia, Hagi și Ilie Năstase la un loc! Simona, aleasă cea mai iubită sportivă din România, cu un procentaj uluitor!

Simona Halep (28 de ani) a fost aleasă de oamenii din țara noastră drept cea mai iubită sportivă din România, conform unui sondaj reprezentativ la nivel național comandat de ProSport și realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde, condus de Marius Pieleanu, unul dintre cei mai importanți sociologi români.

Perioada studiului: 3-7 iunie 2020 Eșantion: 910 subiecți din populația adultă neinstituționalizată a României Metoda: CATI (interviuri telefonice) Marja de eroare: 3,3% pentru un nivel de încredere de 95%

ProSport a contractat Grupul de Studii Sociologice Avangarde pentru a afla părerea românilor în ceea ce privește numele celei mai iubite sportive din România din toate timpurile. Simona Halep a depășit nume ca Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase. Simona Halep, cea mai iubită sportivă din România Fostul lider WTA a fost aleasă de 49% dintre cei care au răspuns la întrebarea: cine este cel mai iubit sportiv din România. Simona Halep a avut un procentaj aproape dublu față de Nadia Comăneci, aflată pe locul 2 în acest top. Podiumul e completat de Gheorghe Hagi, cu 15%. Simona Halep a ocupat primul loc în clasamentul WTA, în două rânduri, între 2017 și 2019. A ocupat această poziție timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității ca lider al circuitului. Simona Halep, campioană în două turnee de Grand Slam Românii au apreciat faptul că Simona a cucerit două turnee de Grand Slam, la Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019. A pierdut și trei finale, două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018). Sportiva noastră a cucerit de-a lungul timpului și trofee individuale precum Jucătoarea Anului 2018, Cea mai populară jucătoare în 2014 și 2015 sau Favorita fanilor în 2017, 2018 și 2019. În prezent, Simona Halep ocupă (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi