Critic National
critic national stiri 24/7

LPF s-a autosesizat după ce jucătorii Universității Craiova au sărbătorit victoria cu Botoșani împreună cu suporterii. Ce riscă formația din „Bănie”

Victoria cu FC Botoșani de marți o menține pe Universitatea Craiova în lupta pentru titlul de campioană a Ligii 1, motiv pentru care jucătorii au sărbătorit împreună cu suporterii, însă acest aspect nu a scăpat din vederile LPF. Fotbaliștii lui Cristiano Bergodi au repetat gestul de la finalul meciului cu Astra, mergând să salute simbolic Peluza Nord. De această dată, jucătorii au folosit şi microfonul, iar Bogdan Vătăjelu a încercat să reproducă una dintre scandările galeriei. Galeria nu s-a lăsat mai mai prejos şi circa 200 de suporteri s-au strâns aproape de miezul nopţii să aştepte echipa la cantonamentul din Lunca Jiului. Ultraşii au sosit din toate colţurile oraşului pentru a-i felicita pe favoriţi şi pentru a le confirma că le sunt aproape în lupta pentru titlu. Zeci de torţe au luminat calea autocarului pe drumul de la stadion la cantonament, iar Cicâldău şi compania au fost întâmpinaţi cu scandarea „Faceţi-ne o bucurie, aduceţi titlu-n Bănie!”, dar şi cu imnul Craiovei. LPF s-a autosesizat după ce jucătorii Craiovei au sărbătorit cu suporterii Însă Liga Profesionistă de Fotbal s-a autosesizat după ce presa întreagă a relatat imaginile impresionante, dar totodată contrare protocolului stabilit împreună cu Ministerul Sănătății și autoritățile statului, pentru organizarea partidelor de Liga 1 pe timpul stării de alertă. În opinia oficialilor de la Ligă, jucătorii au riscat enorm infectarea cu virusul COVID-19, motiv pentru care sunt pregătiți să aplice sancțiuni. GSP anunță că Universitatea Craiova va fi înștiințată că a încălcat grav protocolul, iar ulterior se va stabili încadrarea faptelor. Craiovenii s-ar putea afla în situația unei sancțiuni, amenzile stabilite de FRF pornesc de la 5.000 de lei și ajung până la 100.000 de lei. Cea mai mică este de 5.000 de lei și este acordată dacă sunt încălcate anumite puncte ale documentului. (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi