Critic National
critic national stiri 24/7

PAS a protestat împotriva deciziei procurorilor de a clasa procesul în cazul cunoscut drept „kuliok”

Partidul Acțiune și Solidaritate a protestat împotriva deciziei procurorilor de a nu investiga incidentul cunoscut drept „kuliok”, adică imaginile în care președintele Igor Dodon pare să primească bani în pungă de la fostul lider PD Vlad Plahotniuc.

La un flash-mob cu pungi și pancarte ținut la sediul Procuraturii Generale, joi, lidera PAS Maia Sandu a spus că decizia neanchetării imaginilor video este o „bătaie de joc” față de popor și pare să fi fost luată din considerente politice. Decizia a fost criticată joi și de liderul PPDA, Andrei Năstase.

Procuratura Anticorupție  a anunțat miercuri că a clasat procesul penal pentru că nu a descoperit „elementele vreunei infracțiuni” în înregistrarea video din 2019. Procuratura a mai spus că „nu a fost posibil de stabilit” nici conținutul sacoșei, nici autorul înregistrării și nici autorul unei scrisori anonime trimise procuraturii, care afirma că în sacoșă se aflau bani și prezenta fotografiile unor presupuse chitanțe de primire.

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi