Critic National

Stiri si informatii de ultima ora

O fostă concurentă de la Survivor România a mărturisit că a fost înjunghiată în copilărie

O fostă concurentă de la Survivor România a mărturisit că a fost înjunghiată în copilărie

O fostă concurentă de la Survivor România a povestit momentele complicate prin care a fost nevoită să treacă în viața ei încă din copilărie. Este vorba despre Georgiana Lupu, una dintre concurentele care a ieșit repede din competiția de la Kanal D.
Fosta concurentă a spus că a învățat ce înseamnă să supraviețuiască încă de la naștere. Georgiana a spus că lucrurile prin care a trecut au făcut-o să fie ceva mai sinceră și mai dură, fapt pentru care lumea o vede ca pe o ciudățenie.
Tânăra de 25 de ani a trăit în 8 orfelinate și a făcut tot ce putea ca să aibă ce mânca. Georgiana a mărturisit că a vândut fructe și a spălat covoare până să se apuce serios de atletism.
Georgiana Lupu de la Survivor România, înjunghiată în picior când stătea la cămin
Ex-concurenta de la Survivor România a spus că una din cele mai dure experiențe prin care a trecut a fost o altercație la unul din căminele în care a trăit în adolescență.
Pe când avea 15 ani, o fată a înjunghiat-o în picior. Fata a spus că a vrut să apere niște copii care se uitau la televizor la ceva, iar acea individă dorea să se uite la telenovele. Georgiana s-a certat cu acea fată, și, cu cuțitul cu care a tăiat cablurile de la televizor a atacat-o pe băcăuană.

Nu regretă că nu a crescut cu mama ei
„Am crescut în 8 orfelinate. M-am născut în pușcărie la Jilava. Am supraviețuit după aceea. M-au înfiat foarte multe persoane, dar făceam rele. Ei dacă aveau niște copii, făceau diferențe”, și-a amintit Georgiana în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.
Georgiana a vorbit și despre mama ei biologică, pe care a avut ocazia s-o cunoască. Sportiva a spus că după ce a văzut cine e mama ei și-a dat seama că nu ar fi putut sta lângă ea și că a fost mai bine că a crescut la orfelinate.
„Mama mea adevărată mi-a trimis o scrisoare, pe care am citit-o foarte târziu. Mi-a zis mama că mă iubește, că o să mă caute, că o să mă ia.
Mama a făcut tâlhărie, vorbește urât, e foarte vulgară. Nu aș avea ce să învăț de la ea. Mă bucur că am crescut la cămin”, a mai povestit Georgiana Lupu.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.