Adrian Marinescu anunţă sfârşitul pandemiei: „2022 este perioada de conviețuire cu virusul”

Medicul Adrian Marinescu consideră că anul 2022 este perioada de conviețuire cu virusul. „Cred că deja am început această perioadă”, a spus Directorul medical al Institutului Matei Balș, la Aleph News.

„Ne trebuie puțină răbdare. Vă aduceți aminte că discutam și în urmă cu câteva luni despre faptul că luna martie va fi o lună echilibrată și că, în general, anul 2022 este perioada de conviețuire cu virusul, pe care cred că deja am început-o”, a mai spus Adrian Marinescu.

Citeşte şi: Raed Arafat a anunțat când vor fi ridicate restricțiile anti-Covid: „Ne apropiem de momentul în care apar măsurile de relaxare”

Marinescu mai spune că în România nu s-a renunțat încă la restricții deoarece valul 5 al pandemiei a început mai târziu decât în alte țări.

„Să luăm în calcul faptul că noi am avut oricum un decalaj la începutul valului 5. De altfel, cam în toate valurile din pandemie România a intrat ceva mai târziu. Aici discutăm de rata de vaccinare care sigur că este extrem de importantă, dar discutăm și de cei care au trecut prin boală. În mod clar în țările care au intrat mai repede în valul 5 lucrul acesta deja s-a întâmplat”, a adăugat Marinescu.

Citeşte şi: Când ar putea scăpa românii de restricţiile COVID-19. Marcel Ciolacu a făcut anunţul


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.