ANPC a controlat într-o zi 65 de magazine în întreaga ţară. În toate au fost găsite nereguli!

Au fost verificate magazine aparținând lanțurilor: Mega Image, Penny, Profi, Cora, Auchan, Carrefour și Lidl, în toate fiind găsite nereguli.

Inspectorii au găsit la vânzare produse expirate, produse care aveau insecte în ambalaj, produse congelate cu culoarea modificată și cu acumulări de gheață în ambalaj sau fructe și legume cu modificări organoleptice și urme de mucegai.

Au fost găsite spații de depozitare expunere cu resturi de etichete, impurități mecanice, muște și gândaci de bucătărie morți, vitrine frigorifice cu rafturi uzate, depreciate, pătate, dar și nerespectarea regimului de temperatură pentru păstrarea preparatelor.

Şase magazine au fost închise

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 772.000 de lei și s-a dispus oprirea definitivă de la vânzare a produselor cu deficiențe, oprirea temporară a prestării de servicii până la remedierea deficiențelor constatate pentru şase magazine.

Citiţi şi: Încă o piață din Capitală, închisă pentru nereguli majore. ANPC: „O nouă dezamăgire”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.