ANUNŢ

ANUNŢ

OCPI ARGEŞ, 15.02.2022

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Argeş anunţă publicarea documentelor tehnice ale cadastrului privind serviciile de înregistrare sistematică a imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară finanţat prin Proiectul major ” Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”, pentru Lotul 7, UAT Rucăr din judeţul Argeş, pe o perioadă de 60 de zile, conform art. 14 alin. (1) şi (2) din Legea cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Data de început a afişării: 15.02.2022
Data de sfârşit a afişării: 15.04.2022

Adresa locului afişării publice: PRIMĂRIA COMUNEI RUCĂR
Repere pentru identificarea locaţiei: Primăria Rucăr, E574, Rucăr 117630

Cererile de rectificare a documentelor tehnice vor putea fi depuse la comisia de soluţionare din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Argeş, la sediul Primăriei Comunei Rucăr şi pe site-ul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Informaţii privind Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 se pot obţine pe site-ul ANCPI la adresa http://www.ancpi.ro/pnccf/.

Purtător de cuvânt: Roxana Dincă
Tel. 0248215015
E-mail : [email protected]


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.