132 programe de formare profesională vor începe în luna aprilie 2022, la nivel naţional

132 programe de formare profesională vor începe în luna aprilie 2022, la nivel naţional

132 programe de formare profesională vor începe în luna aprilie 2022, la nivel naţional

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna aprilie 2022, 132 programe de formare profesională pentru un număr de 1.935 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: Inspector (referent) resurse umane – 154 persoane; îngrijitor spaţii verzi – 131 persoane; competenţe cheie-comunicare în limba româna – 127 persoane; operator introducere validare şi prelucrare date – 122 persoane; ajutor bucătar – 85 persoane; competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere – 85 persoane; lucrător comercial – 77 persoane; infirmieră – 70 persoane; inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă – 70 persoane; lucrător în comerţ – 70 persoane.
Judeţele în care, în luna aprilie 2022, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Dâmboviţa (182 persoane), Hunedoara (112 persoane), Bucureşti (98 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Serviciul Comunicare, Relaţii cu Publicul şi Secretariatul Consiliului de Administraţie


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...
Author: criticnational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.